Return to Din jurnalul unui călător

Călătorie în Andaluzia

Spania, regiunea Andaluzia
din 30 martie 2007 până la 9 aprilie 2007
 

 
În vacanţa de Paşte Catolic a elevilor mei de liceu, îmi propusesem să vizitez sudul Spaniei, mai precis regiunea Andaluzia.
Am început călătoria de pe aeroportul ,,Dulles International” din Virginia de peste Potomac, ajungând la aeroport după terminarea orelor de curs, avionul decolând cu direcţia Madrid pe la ora 18.
Avionul companiei spaniole ,,Iberia” a decolat la timp şi după trecerea oceanului Atlantic am ajuns cu bine la Madrid, pe aeroportul internaţional al capitalei, la terminalul IV, care recent primise premiul pentru cel mai bun proiect arhitectonic. Fusese proiectat de un arhitect englez faimos şi îşi merita premiul prin structura lui modernă.
Pe aeroport întâlnisem şi un coleg de an de la facultatea de Energetică din Bucureşti şi schimbaserăm câteva fraze în metroul semicircular ce ne transporta către porţile de îmbarcare pentru zbor.
Urma să-mi ridic bagajul şi să continui călătoria cu trenul super spaniol asemănător TGV-ului franţuzesc. Era prima dată când foloseam acest tip de tren.
La Sevilla am ajuns tot cu acesta, şi precaut, îmi rezervasem biletul pentru această călătorie chiar de la Washington.
Mergând la linia de bagaje am constatat că rucsacul meu roşu, cumpărat de la raionul de sport al supermarket-ului Maj din Praga încă nu sosise aşa încât am completat un formular de bagaj pierdut şi urma să revin a doua sau a treia zi după bagajul în care aveam schimburi pentru drum.


Prezentare realizata pentru dumneavoastra de: Corina & Bogdan Simeanu

Folosim și cookies din motivele menționate pe pagina -> Politica de confidențialitate X

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien